Malingsia 2011

Malingsia 2011
menara kontol kembar bakal hancur

Malingsia Fuccker

Kamis, 07 Januari 2010

MALAYSIA: NEGERI PARA PENYIKSA DAN PEMBUNUH

menyiksa4

TAK TERBANTAHKAN LAGI, KERAJAAN MALAYSIA PUNYA PROGRAM UNTUK MENYIKSA MEMBUNUH ORANG-ORANG INDONESIA. MEREKA HANYA BISA MENCAPAI KEJAYAAN BILA BERHASIL MEMBUNUH ORANG- ORANG INDONESIA.

KERAJAAN MALAYSIA MEMBUNUH ORANG-ORANG INDONESIA,
BAIK YANG ADA DI MALAYSIA MAUPUN DI INDONESIA.

Malaysia Terror Agent

PEMERINTAH KERAJAAN MALAYSIA MENGIRIM AGENT DR AZAHARI (UDAH MAMPUS) DAN NOORDIN M TOP UNTUK MELAKUKAN TEROR DAN PEMBUNUHAN KEJI DI INDONESIA.

BANGKAI AZAHARI TERNYATA DISAMBUT BAGAIKAN SYUHADA (PAHLAWAN) DI NEGARA PENJAHAT ITU.

MENYUSUL BANGKAI NORDIN NGGAK TOP DILIRIM DAN DISAMBUT SEBAGAI SYUHADA
SAATNYA ASIA MELAWAN. BERSATULAH INDONESIA, THAILAND, PHILIPINE, VIETNAM, INDIA, CHINA, MEMBERI PELAJARAN PADA SANG BARBAR JAHANAM INI…!!

12 komentar:

YOPSAPU mengatakan...

WAK ADMIN TERUS AJA MENGADU DOMBA WARGA JAWA. KAMU ADA BUKTI BAHAWA KERAJAAN MALAYSIA YG MENGHANTAR TERORIS KE JAWA? JGN CAKAP AJA BRO KALAU TANPA BUKTI. TUNJUKKAN HITAM PUTIHNYA. MANA DOKUMENNYA? TAK PERLU LAH KAMU MEMANJANGKAN CERITA DONGENG YG KAMU CEDUK DARI BLOG LAIN. SEMEMANGNYA DI JAWA BYK CERITA DONGENG YA? BAGAIMANA MAHU MAJU KALAU TERUS DLM KHAYALAN?

hilbert mengatakan...

Salam 1Indonesia saudara,

blog anda ini semakin rosak dan perlu di perbaiki...

gambar yang diatas itu menunjuk bekas Perdana Menteri Malaysia YABhg Tun Dr Mahathir Mohamad ketika melawat ruang pameran "kekejaman" yang telah dilakukan oleh askar-askar Amerika Syarikat di Iraq dulu.

Gambar itu langsung tidak sesuai untuk dijadikan sebagai penghias artikel yang paling teruk seperti dalam blog ini. Saudara boleh ambil gambar anjing ke, babi ke atau hantu ke untuk dijadikan hiasan dalam tulisan saudara.

Saudara langsung tiada punya perasaan sebagai seorang manusia yang berakal fikiran apabila menulis dalam blog ini. Saya melhat apa yang saudara tulis dalam blog ini semuanya terhasil daripada sifat ego, sombong serta takbur.

Untuk menjadi seorang manusia mudah saja, hormatilah orang lain seadanya. Kita tidak akan rugi melakukannya...

YOPSAPU mengatakan...

SALAM 1 MALAYSIA BRAD!
BLOG INI BUKAN SEMAKIN ROSAK TAPI MEMANG DAH SEMULAJADI ROSAK! WAK ADMIN AKAN TERUS MEMBUAT POSTING MEMFITNAH MALAYSIA. MEMANG TUJUAN NYA UNTUK MEMPERBODOHKAN WARGA JAWA SEBAB JAWA NI SENANG DI PERBODOHKAN. LIHAT SAJA MEDIA MEREKA YG SUKA MEMAINKAN SESUATU ISU DAN WARGA JAWA TERUS MENELAN BULAT2 PROPAGANDA MEDIA TERSEBUT TANPA BERFIKIR PANJANG DAN MATANG. TERUS MENUNJUK PERASAAN DI JALAN2 RAYA.
ELOK LAH BEGITU, WARGA JAWA YG BODOH TERUS MEMBODOHKAN WARGA JAWA YG LAIN YG SEMEMANGNYA SEDIA BODOH!MAKA KEBODOHAN MEREKA AKAN BERLIPAT KALI GANDA!
KEPADA WAK ADMIN TERUSKAN USAHA ANDA MEMPERBODOHKAN WARGA JAWA ANDA!

NKRI mengatakan...

salam salam to hilbard gambar bukan aku yg buat aku ambil di worpress milik malaysia lupa judulnya share ja via google....

yopasu blog aku rusak tak apa daripada otak dan mulutmu dah rusak tapi tetap nongol hahaha dasar tak ada otak....

YOPSAPU mengatakan...

KAN AKU DAH CAKAP, WAK ADMIN NI TAHU COPY PASTE AJA TAPI DIA BUKAN TAHU APA YG DI COPY PASTE NYA. JANJI PUAS NAFSU DIA UNTUK MEMBURUKKAN MALAYSIA SUDAH. TAPI KASIAN KERANA APA YG DI COPY PASTE NYA MENUNJUKKAN KOBODOHAN SI WAK ADMIN. NYATA OTAK NYA SUDAH RUSAKKKKK! SAMA SEPERTI BLOG NYA INI! RUSAKKKK!!!!

NKRI mengatakan...

yopasu moron ahhh capex ngomong ma orang yg moron selalu nggak nyambung.........

YOPSAPU mengatakan...

NYAMBUNG APANYA WAK? AKU TAK PAHAM ISTILAH DLM BAHASA MONYET NIH. SILA BERBAHASA MALAYU INDON STANDARD AGAR MUDAH DI FAHAMI

NKRI mengatakan...

bahasa indonesia itu no 2 basa asional di negara lain

http://www.indowebster.web.id/archive/index.php/t-26209.html

dan jadi mata kuliah di australia

bahasa malon sila tu low quality tak aa standartnya

kerete, hentak hentak bumi. pusing-pusing bahsa kontol hahaha

YOPSAPU mengatakan...

BAHASA INDONESIA DI ANGKAT DARI BAHASA MELAYU! BUKAN DARI BAHASA MONYET@JAWA. SADAR SIKIT YA!
APA DI AUSTRALI SANA DI AJAR BAHASA JAWA? KAH KAH KAH
BAHASA JAWA HANYA DI TUTUR DI RUMAH KONGSI PEKERJA TKI DI MALAYSIA.

FAKTA YG MENARIK YG AKU KUTIP DI RUANG KOMENTAR DI http://penipuan-jawa.blogspot.com/
"
Anyway, saya punya data dan fakta yg menarik lagi neh ^_^

ini terkait dgn pola penyebaran kaum Sumatra vs jawa diatas muka bumi ini ^_^

mari kita perhatikan seksama yah, temans ^_^

ALASAN BERMIGRASI:

Sumatra : Kaum Sumatra menyebar ke seluruh Nusantara karena alasan perdagangan dan menuntut ilmu. Ingat, pedagang asal Aceh, Minangkabau dan Melayu adalah saudagar-saudagar terkemuka sejak jaman dahulu kala ^_^

jawa : Kaum jawa tersebar karena perbudakan (human trafficking) dan transmigrami. Itulah kenapa orang-orang jawa ni sampai eksis di Suriname, karena mereka dikirim untuk menjadi budak oleh penjajah^_^

DAERAH TUJUAN :

Sumatra : Daerah tujuan migrasi kaum Sumatra biasanya adalah daerah-daerah perdagangan dan pusat ilmu. Ramai orang Sumatra yg menuntut ilmu bahkan sampai ke negeri Belanda.

jawa : Daerah tujuan kaum jawa biasanya adalah daerah pertambangan dan perkebunan serta hutan-hutan perawan tak bertuan. Oleh karena itu ramai orang jawa ni di Johor, Suriname, Medan dan di seluruh daerah transmigran di Kalimantan dan Papua yg masih berupa hutan dan semak belukar ^_^

PERKEMBANGAN

Sumatra : Kaum Sumatra pada umumnya cepat berbaur dgn penduduk tempatan, sehingga dgn mental mereka sebagai pedagang, ditambah sifat adaptif yg mereka miliki, kaum Sumatra relatif sepi konflik ^_^

jawa : mereka cenderung hidup berkelompok, hanya sesama mereka, eklusif dan menganggap kebudayaan NON jawa primitif dan tidak setara dgn kebudayaan jawa. Sehingga wajar jika di kota2 Indonesia ini ada kampung jawa (coba bandingkan, adakah kampung Padang di luar daerah Minang?). Ini dikarenakan mereka tidak pernah mau membaur dgn penduduk asli. Wajar saja jika kaum jawa ni dimusuhi banyak orang, contohnya saja oleh Papua, Aceh, Dayak bahkan di kota Medan orang jawa ni dianggap rendah, I don't know why :(

Nah, sekian laporan saya hari ini, thread ini saya buat hanya untuk menjelaskan sejarah bangsa kita masa lampau koq ^_^"

JGN MARAH YA WAK ADMIN, KENYATAAN ITU AMAT PEDIH UNTUK DI TERIMA.

Anonim mengatakan...

hah... budak2 malyngsial nih pandai kali cakap, tak sedar pa krajaan awak tu dbangun atas jerih payah indonesia,.. tak sedar ke kemerdekaan awak tu hanya pemberian britis krn negara awak tak punya nyali, bangse yg cuma bs copy my stile, higga lagu kebangsaannya pun hasil dari copy lag "terang bulan". tak malu ke?
satu kate bwt kalia "GANYANG MALYNG SIAL

YOPSAPU mengatakan...

NI MANA PULAK WAK JAWA YG BARU KELUAR DARI GUA NIH? KAH KAH KAH KALO KAMU MAHU MENINGGALKAN KOMENTAR SILA MENAMBAH ILMU DI DADA DULU! JGN JADI WAK ADMIN@WAK JAWA YG TERUS MEMPERBODOHKAN DIRI DGN KOMEN2 YG SEPERTI SAMPAH!
APA KAMU ANO BARU KELUAR DARI GUA YA? BERTAPA YA? KOMENTAR KAMU TELAH BASI!

Refa Aaz mengatakan...

kalian serumpun pun masih lengah diadu domba oleh kaum yahudi,ingat saudara kita serumpun ,i'm indonesian ,i dont think malaysian is cultural claimer
why we just can't live in peace ,geez :/